Вт, 2024-04-23, 15:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 130 131 132 133 134 ... 142 143 »
Прошло только десять дней с того времени, как все игроки сборной Украины по футболу собрались вместе для подготовки к чемпионату Европы, который совместно с Польшей будет принимать их родина, но СМИ уже стали интересны промежуточным итоги тренировочных сборов.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Легендарний український форвард Андрій Шевченко претендує на тренерську роботу у лондонському "Челсі".




Дружини гравців збірної України Євгена Селезньова, Євгена Коноплянки і Олега Гусєва напередодні чемпіонату Європи з футболу постали у вельми відвертому вигляді на сторінках чоловічого журналу Maxim.



Стали відомі дати початку наступного розіграшу української футбольної Прем'єр-ліги та матчу за Суперкубок країни. Вчора виконавчий комітет Федерації футболу України затвердив план-календар сезону 2012/2013 рр.




Україна і Польща практично на 100% готові до старту першості континенту з футболу 2012 року... Тож мешканці приймаючих країн, усі вболівальники можуть повністю зосередитися на футболі.




Українка Інна Клинова отримала олімпійську ліцензію у веслуванні на байдарці-одиночці на 200 метрів.



Аж двома золотими медалями чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який цими днями проходить у нідерландському Ейндховені, поповнилася скарбничка збірної України.



Після завершення попереднього, переможного для донецького "Шахтаря" розіграшу української футбольної Прем'єр-ліги відбулося жеребкування матчів наступного сезону 2012/2013.



Кожна держава-член ЄС буде вирішувати питання про бойкот чемпіонату Європи з футболу в Україні самостійно, повідомляє Süddeutsche Zeitung.




Український шахіст Василь Іванчук, зігравши внічию з чехом Віктором Лазнічкою в матчі заключного 10-го туру, шостий раз у кар'єрі став переможцем меморіалу Капабланки, який завершився в Гавані.




Головний тренер збірної України Олег Блохін буде керувати командою, як мінімум, до кінця чемпіонату світу з футболу 2014 року.





Перша ракетка України Олександр Долгополов створив сенсацію на престижному турнірі серії Мастерс Madrid Open, що проходить в Іспанії.




Головний тренер національної збірної України Олег Блохін на перший тренувальний збір, який відбудеться в Туреччині з 15 по 24 травня, планує взяти 26 гравців.



Члени Єврокомісії вирішили бойкотувати Чемпіонат Європи з футболу в Україні через політичну ситуацію тут, яка турбує їх назагал і щодо екс-прем'єрки Юлії Тимошенко зокрема.



У Києві стартували зйомки поетичного Інтернет-серіалу, присвяченого українським футболістам напередодні їхнього виступу в фіналі Євро-2012.