Чт, 2024-04-25, 18:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 142 143 »



Харківський "Металіст" продовжує підніматися у топ-групу рейтингу футбольних клубів світу за версією Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS).
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Продовжує свій успішний хід до верхівок рейтингів В'ячеслав Глазков. Не знаючому поразок на професійному рингу 27-річному українському боксеру в Москві, на арені "Динамо" в Крилатському, протистояв 28-річний нігерієць Гбенга "Bang Bang" Олоукун. Українець нокаутував опонента в 7 раунді.



Європейський комісар з питань торгівлі Карл де Гюхт також заявляє про намір не відвідувати проведення в Україні Євро-2012 "в нинішніх умовах".



На минулих вихідних відбувся передостанній, 29 тур української футбольної Прем'єр-ліги



Союз європейський футбольних асоціацій не планує переносити матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться, як і планувалося, на початку літа.




Підопічні Хуанде Рамоса на виїзді не залишили жодних шансів команді Володимира П'ятенка. "Металург" (Д) - "Дніпро" - 0:3





Влада Польщі вважає "абсолютно безпідставними" заклики низки європейських політиків бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні через справу екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.





Президент Іспанської футбольної федерації Анхель Марія Вільяр запропонував керівництву УЄФА перенести матчі Євро-2012 з України до Іспанії.




27 квітня, в Челябінську (Росія) проходить другий день чемпіонату Європи з дзюдо.




У п'ятницю, 27 квітня, наставник "Шахтаря" Мірча Луческу не зміг висловитися на прес-конференції після неоднозначної перемоги підопічних у матчі півфіналу Кубка України проти "Волині".



Донецький "Шахтар" вийшов у фінал Кубка України, обігравши в півфіналі з рахунком 3:4 луцьку "Волинь".




Володимир Сорока вийшов у півфінал чемпіонату Європи з дзюдо у другий день змагань. Українець у ваговій категорії до 73 кг уже здобув три перемоги у своїй підгрупі.



Збірна України - аутсайдер групи "D" на домашньому чемпіонаті Європи. Таку думку британському журналу World Soccer висловив нападник збірної України та київського "Динамо" Андрій Шевченко.





Став відомий остаточний склад збірної України з боксу на Олімпійських іграх-2012 у Лондоні.



Виконком Федерації хокею України затвердив Олександра Куликова на посаді головного тренера національної команди.