Сб, 2024-04-20, 08:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 142 143 »

 

Дисциплинарный комитет Союза европейских футбольных ассоциаций (УЕФА) наказал днепропетровский "Днепр" матчем при пустых трибунах за нарушения, допущенные клубом и болельщиками во время полуфинального матча Лиги Европы против "Наполи" в Киеве.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українка Ольга Харлан виборола золоту медаль Гран-Прі з фехтування на шаблях в Москві. Про це повідомляє прес-служба НОК України. У фіналі Ольга перемогла представницю Росії Яну Єгорян з рахунком 15:10.


 

В Париже завершился матч 4-го круга Открытого чемпионата Франции по теннису, в котором Ализе Корне встречалась с украинкой Элиной Свитолиной и проиграла в двух партиях. Матч закончился со счетом 6:2, 7:6, сообщает официальный сайт соревнований.


 

Українська шахістка Наталія Жукова вдруге у своїй кар'єрі виграла "золото" чемпіонату Європи, який завершився у суботу у Чакві (Грузія). В останньому, 11-му турі одеситка білими фігурами обіграла Еліну Даніелян з Вірменії, й через 15 років знову стала чемпіонкою Європи.


 

«Доволен ли сезоном в целом? Конечно, доволен. Мы сделали ставку на Лигу Европы, особенно после того, как прошли „Олимпиакос“. Увидели, что можем побороться. Так что я доволен, и хотел бы поблагодарить футболистов за такой успех.


 

Українська спортсменка Наталя Жукова завоювала звання чемпіона Європи з шахів. Чемпіонат проходив поблизу грузинського міста Батумі.


 

Запорізький "Мотор" втретє поспіль підтвердив свій статус найсильнішої чоловічої гандбольної команди України. Команда Миколи Степанця оформила чемпіонство в 20-му турі, перегравши в дербі свого головного конкурента ЗТР - 31:27 (14:15).


 

Перша ракетка України і 19-та "сіяна" "Ролан Гаррос" Еліна Світоліна зуміла вийти в четверте коло відкритого чемпіонату Франції. Українка в трьох сетах розібралася з німецькою тенісисткою Аннікою Бек 3:6, 6:2, 4:6.


 

Здоров'ю вінгера "Дніпра" Матеуса нічого не загрожує. Футболіст залишив лікарню, де провів кілька годин, і вже приєднався до команди. Як виявилося, у бразильця зламано ніс. Травми він зазнав під час зіткнення в кінцівці поєдинку з "Севільєю".


 

Дніпропетровський "Дніпро" не зумів стати переможцем Ліги Європи, програвши перший в історії свого клубу фінал єврокубків чинному переможцю турніру - іспанській "Севільї".


 

Чемпіон України київське "Динамо" оформив трансфер ще одного вільного агента. Ним став вихованець клубу, 27-річний фланговий гравець національної збірної України Микола Морозюк, який виступав раніше за донецький "Металург".


 

Сьогодні ввечері, 27 травня, відбудеться головний матч у кар'єрі багатьох футболістів дніпропетровського "Дніпра". Український клуб зустрінеться у Варшаві, у фіналі Ліги Європи, з іспанською "Севільєю" - чинним володарем трофея.


 

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі разом з Національним банком видати Національному олімпійському комітету індивідуальні ліцензії на збільшення строків розрахунків в іноземній валюті до 360 днів.


 

Днепропетровский "Днепр" отправился в Варшаву, на свой главный матч как минимум сезона. На финал Лиги Европы, который состоится 27 мая, Мирон Маркевич взял с собой всех: даже травмированных и незаявленных на этот турнир футболистов.


 

Блискучу перемогу на елітному турнірі по дзюдо серії мастерс в Марокко завоював киянин Георгій Зантарая. Лідер української збірної провів 4 поєдинки і тільки в одному з них не зміг оформити достроковий успіх, вигравши за очками.