Сб, 2024-04-20, 01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 142 143 »

 

На чемпионате мира по биатлону завершилась индивидуальная гонка среди мужчин. Лидер сборной Украины Сергей Семенов с одним промахом финишировал 5-м, завоевав малый хрустальный глобус.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогодні ввечері, 11 березня, чинний чемпіон України донецький "Шахтар" проведе матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зіграє на "Альянц-Арені" з одним з головних фаворитів турніру, мюнхенською "Баварією".


 

Подопечные Сергея Реброва сыграют свой первый матч в рамках  1/8 финала Лиги Европы. В поединке киевлян ждет непростой соперник в лице "Эвертона".


 

Верняєв став першим українським спортсменом, якому вдалося вибороти Кубок світу. Окрім того, на даний момент Верняєв очолює світовий рейтинг-лист, набравши 150 очок.


 

Лидер чемпионата Украины лишь на последних секундах забил в ворота донецкого клуба. Киевское "Динамо" одержало минимальную победу над "Олимпиком" в рамках 16-го тура чемпионата Украины.


 

Украина завоевала свою первую награду на чемпионате Европы по легкой атлетике – континентальный форум в эти дни эти проходит в Праге. На дистанции 400 метров свою первую медаль на крупных турнирах взяла Наталья Пигида.


 

Згідно отриманих сьогодні, 7 березня 2015 року, результатів другого дня змагань у Контіолахті (Фінляндія), під час проведення чемпіонату світу-2015 з біатлону українка Валентина Семеренко посіла почесну третю сходинку серед жінок на дистанції 7 км (спринт).


 

В Будинку футболу на позачерговому XVII Конгресі було обрано нового президента Федерації футболу України. Ним став віце-президент ФФУ, а також народний депутат України Андрій Павелко.


 

В Киеве в офисе Федерации футбола Украины открылся внеочередной конгресс ФФУ. Конгресс открыл вице-президент федерации Владимир Мариновский. В зале прозвучал гимн Украины.


 

22-річний львів'янин Георгій Іваницький виграв змагання на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні у словенському Копері. Майбутній чемпіон Європи закінчив кваліфікацію з четвертим результатом.


 

Молодіжна команда харківського "Металіста" на матч 28 лютого з "Динамо" вийшла без напису "ВЕТЕК" на футболках. На формі залишилися тільки логотипи клубу і фірми-виробника форми.


 

Самой посещаемой из всех ответных поединков 1/16 Лиги Европы стала игра в Киеве между киевским «Динамо» и французским «Генгамом».
 


 

В Лиге чемпионов Украина будет представлена двумя командами, а в Лиге Европы — 4. Шестое место в таблице коэффициентов дает права заявить в ЛЧ три команды (чемпион и вице-чемпион в основном раунде).


 

 Київське "Динамо" вдома впевнено розібралося з французьким "Генгамом", а дніпропетровський "Дніпро" звів унічию поєдинок у Греції з "Олімпіакосом".


 

Молодіжна команда донецького "Шахтаря" зуміла пробитися в чвертьфінальну стадію Ліги чемпіонів. На виїзді, в Греції, юні "Гірники" зустрічалися з однолітками з "Олімпіакоса".