Чт, 2024-04-25, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 83 84 85 86 87 ... 142 143 »



В Париже завершился открытый чемпионат Франции по синхронному плаванию — Make Up Forever '14.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-03-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Центральный матч 22-го тура украинской Премьер-лиги проходил в Донецке, где встречались "Шахтёр" и "Днепр".



Український плавець з Криму Андрій Говоров виграв золоту медаль на турнірі Trofeo citta di Milano, який проходив в Італії. На церемонії нагородження спортсмен тримав у руках прапор України.




Женская и мужская сборные команды Украины по фехтованию на саблях отказываются участвовать в турнирах, проходящих на территории Российской Федерации.




Никогда не говори никогда. Посмотрим, как оно в дальнейшем все будет. Если честно, то я скучаю по Харькову. Были классные девять лет.




Сьогодні, 14 березня, українська збірна виграла шість медалей Паралімпіади в Сочі. Всі - в біатлоні. Дві з них золоті, одна срібна і три бронзові.




Олександр вперше вийшов до півфіналу на турнірі "Мастерс-1000". У матчі за фінал перша ракетка України зіграє з найтитулованішим тенісистом сучасності - Роджером Федерером.




Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал "Мастерсу" в Індіан-Веллсі.




У вівторок, 11 березня, у стінах Будинку футболу президент Федерації футболу України Анатолій Коньков провів зустріч з представниками ультрас України.




Неймовірну сенсацію створив Олександр Долгополов. Український тенісист на престижному турнірі в Індіан-Веллсі обіграв першу "ракетку" світу іспанця Рафаеля Надаля.



Представниця України Людмила Павленко здобула перемогу в лижній гонці на 12 км, яка є найдовшою дистанцією в інваспорті серед сидячих спортсменів.



У Сочі розіграні перші медалі Паралімпійських зимових ігор-2014, де в біатлоні дві нагороди вибороли представники України.




Збірна України обіграла в товариському поєдинку, який відбувся 5 березня на Кіпрі, збірну США.




Національний паралімпійський комітет України готовий бойкотувати Зимові Паралімпійські Ігри 2014 року в Сочі, якщо Російська Федерація не виведе своїх військ з території України.




Ультрас київського "Динамо" заявили, що непричетні до захоплення Будинку футболу, де знаходиться Федерація футболу України.