Вт, 2024-04-23, 10:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 85 86 87 88 89 ... 142 143 »



У лідера "Дніпра" Євгена Коноплянки з'явився ще один варіант для продовження кар'єри.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Донецкий "Шахтер" добыл третью победу на турнире в Израиле. На этот раз был обыгран московский ЦСКА со счетом 2:1.



В рамках Объединенного Суперкубка харьковский "Металлист”, уступая по ходу встречи, добился победы над питерским "Зенитом” со счетом 2:1.




Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визначилася з найкращою спортсменкою країни за минулий місяць.



После уверенной победы в финале Кубка содружества над сборной России главный тренер молодежной сборной Украины Сергей Ковалец отметил, что команда в целом выглядела очень хорошо.




Українка Ольга Харлан стала переможницею першого Гран Прі з фехтування на шаблях в сезоні 2013-2014, що відбувся в місті Орлеан (Франція) 31 січня-1 лютого.




Исполнительный директор ФК "Днепр" Андрей Русол прояснил ситуацию с неудавшимся трансфером Евгения Коноплянки.




Українська біатлоністка Яна Бондар виграла бронзову медаль чемпіонату Європи в спринті.


Чемпіон світу в суперважкій вазі з боксу за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу "The Ring Magazine" 37-річний Володимир Кличко підтвердив своє бажання взяти участь у літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро в 2016 році.



Українська спортсменка Олена Костевич стала переможницею Міжнародного турніру зі стрільби з пневматичного пістолета на 10 метрів у Мюнхені (Німеччина).




Національний олімпійський комітет України у середу, 22 січня, оприлюднив склад збірної України, яка виступить на Олімпіаді в Сочі.




Найкращого результату в своїй кар'єрі на турнірах серії "Великого шолома" домоглася перша ракетка України Еліна Світоліна.




Лидеры российской Премьер-лиги очень хотят заполучить украинского хавбека.




Во втором раунде Элина Свитолина встретится с австралийкой Оливией Роговской.



В матче пятого тура четвертого сезона Всемирной серии бокса "Украинские атаманы" уверенно разобрались в гостях с "Алжирскими пустынными ястребами" со счетом 4:1.