Ср, 2024-04-24, 20:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 90 91 92 93 94 ... 142 143 »



В воскресенье, 3 ноября, состоятся пять матчей 15-го тура украинской Премьер-лиги. Встречи пройдут в Полтаве, Донецке, Киеве, Луганске и Львове.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Матч 15-го туру української футбольної Прем`єр-ліги "Арсенал" (Київ) - "Металург" (Запоріжжя) перенесено.


Федерація футболу України підтверджує, що готова надати допомогу ФК «Арсенал». Не дивлячись на те, що генеральний директор клубу Віктор Головко використовує образливі вирази на адресу Національної федерації.




Перемогу команді Віталія Кварцяного, що перервала 2-матчеву серію з поразок і чотирьох ігор без перемог, приніс дубль нападника Редвана Мемешева.




Олимпийская сборная Украины уже завоевала 17 лицензий на Игры-2014, которые состоятся в феврале в России в Сочи.




Національний олімпійський комітет України підвів підсумки спортивного жовтня, назвавши найкращого спортсмена і тренера другого осіннього місяця.


Гвоздем программы 1/8 финала Кубка Украины должен был стать матч «Черноморца» и «Днепра», но игра сорвалась. Днепропетровцы дважды (во вторник и среду) вылетали в Одессу, но оба раза не зашли на посадку из-за плотного тумана.




Дніпропетровський "Дніпро" так і не доїхав до Одеси на матч 1/8 фіналу Кубка України проти "Чорноморця".


У ці хвилини численна армія вболівальників «Карпат» пішим ходом вирушила від площі Ринок до стадіону «Україна», де відбудеться зустріч львівського клубу з харківським «Металістом» у рамках 1/8 фіналу Кубка України.



"Шахтер" (Свердловск) - "Динамо" (Киев)

30 октября 2013 года. 14:00. Свердловск, Стадион им. Н.И. Горюшкина






Ще стосовно Мілевського: Кажете, він "роздає" там у Туреччині? Не поспішайте з висновками, не дуже-то він там і "роздає" - як на мене, своєї форми колишній динамівець не набрав", - заявив Фоменко.


Надежды болельщиков клуба на спасение сегодня были развеяны заявлением генерального директора "Арсенала" Виктора Головка. Несмотря на то, что клуб всячески пытался найти спонсора, это сделать ему, увы, не удалось.


В минувший уик-энд очки потерял лишь "Днепр", впрочем, на турнирной ситуации это не отразилось. Команда Хуанде Рамоса в игре с "Ворсклой" упустила победу на 95-й минуте игры после автогола Мазуха.




Екс-захисник збірної України Владислав Ващук поділився думкою про майбутній матч збірної України проти збірної Франції.


З іспанського міста Бенідорм, де триває чемпіонат світу з таеквон-до, надійшли перші чудові новини. Вже в перший день змагань іванофранківець Іван Грищук став чемпіоном світу серед юніорів, а Данило Демчишин — бронзовим призером!