Чт, 2024-04-25, 07:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 91 92 93 94 95 ... 142 143 »


"Динамо" і "Дніпро" вчора зуміли виграти свої матчі в Лізі Європи. Якщо кияни особливих проблем не відчули, то дніпрянам перемога далася важко. "Чорноморець" взагалі програв удома.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Матч плей-офф чемпионата мира по футболу 2014 между сборными Украины и Франции пройдет на НСК "Олимпийский" в Киеве.


В четверг, 24 октября, состоятся матчи 3-го тура группового тура Лиги Европы УЕФА, в которых примут участие три украинских клуба – киевское «Динамо», одесский «Черноморец» и днепропетровский «Днепр».


Розчинився на полі лідер і капітан "Шахтаря" Даріо Срна. Хорват ще й пенальті привіз. У своєму стилі, нишком вдаривши Кісслінга. В українському чемпіонаті такі витівки "Шахтарю" і Даріо прощають, а от Стефану Лануа боятися нема кого. Пенальті і 2:0.


Збірна України з боксу здобула першу нагороду на чемпіонаті світу, який цими днями триває у Алмати, Казахстан. У ваговій категорії до 54 Микола Буценко переміг турка Сельджука Екера розділеним рішенням суддів і вийшов до півфіналу.




Сьогодні "Шахтар" у Ліверкузені зіграє проти "Баєра" у рамках третього туру Ліги чемпіонів.


Після того, як стало відомо, що збірна України в плей-оф за вихід на чемпіонат світу 2014 року зіграє проти збірної Франції своєю думкою про результати жеребкування поділилися головні тренери команд, а також футболісти.



Своїх суперників отримали найкращі вісім збірних з числа тих, які посіли в своїх відбіркових групах другі місця. До національної команди України жереб виявився максимально суворий.



Головний поєдинок зіграли в Харкові, де лідер "Металіст" приймав одеський "Чорноморець". Матч завершився внічию 0:0, що дозволило "Шахтарю", "Дніпру" і "Динамо" скоротити відрив від команди Мирона Маркевича.



У суботу, 19 жовтня, в матчі 13-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" з великими труднощами зумів обіграти маріупольський "Іллічівець".




У суботу, 19 жовтня, львівські "Карпати" на стадіоні "Україна" приймуть одного з лідерів чемпіонату футбольної Прем’єр-ліги - дніпропетровський "Дніпро" (початок – о 17.00).




По последней информации, киевский "Арсенал" все же нашел деньги, чтобы провести воскресный матч с "Динамо".




Українка Дарина Зевіна завоювала дві медалі у перший же день четвертого етапу Кубка світу FINA з плавання на короткій воді в Дубаї.




Визначилися можливі суперники збірної України у плей-оф кваліфікації до чемпіонату світу 2014 року.


Президент "Динамо" Игорь Суркис подтвердил то, о чем последний месяц говорили неофициально, - вскоре Олега Блохина на посту главного тренера может сменить первый в истории клуба коуч из дальнего зарубежья.