Пт, 2024-04-19, 05:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 93 94 95 96 97 ... 142 143 »


На початку другого тайму поєдинку між "Дніпром" і "Металістом" на "Дніпро Арені" зникло світло. Арбітр поєдинку Анатолій Жабченко вивів команди з поля на початку другого тайму.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-10-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Известная российская телеведущая и светская львица Ксения Собчак, которая прославилась своими весьма провокационными высказываниями, прокомментировала поединок тяжеловесов Владимира Кличко и Александра Поветкина.



Тренер Владимира Кличко Джонатан Бэнкс в преддверии титульного боя его подопечного против Александра Поветкина сказал, что с опаской относится к тому, что поединок состоится на территории России.



Футболісти київського клубу Євген Хачеріді, Олександр Шовковський та Джермейн Ленс прокоментували ситуацію всередині колективу.


Лише одне очко на трьох. Але якщо "Дніпро" і "Чорноморець", програвши свої домашні поєдинки, заслуговують утішних відгуків за старання і якість гри, то київське "Динамо", що набрало єдине очко серед українців, знову розчарувало.




Матч відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу між збірними України та Польщі, який має відбутися 11 жовтня в Харкові, все ж пройде з глядачами.


Перша ракетка України Олександр Долгополов вийшов у чвертьфінал турніру в Токіо, призовий фонд якого становить 1,297 млн доларів. Українець у другому раунді турніру в столиці Японії здолав восьмого сіяного Янко Тіпсаревича у двох сетах.


Чемпіон України проти чемпіона Англії. Сьогодні на "Донбас Арені" в Донецьку, в рамках другого туру групового раунду Ліги чемпіонів, відбудеться матч лідерів квартету А: "Шахтар" прийматиме "Манчестер Юнайтед".




Киевское «Динамо» отправилось в Вену, где сыграет матч второго тура группового раунда Лиги Европы с «Рапидом»




Полузащитник «Карпат» Валерий Федорчук будет вызван на матчи национальной сборной Украины с Польшей и Сан-Марино .

В Одессе прошел чемпионат Европы по боевому самбо. Впервые в истории боевого самбо сборная Украины уверенно завоевала титул чемпиона Европы. Всего в Одессу приехали 210 спортсменов из 15  стран Европы.






Перша ракетка України Олександр Долгополов з упевненої перемоги розпочав виступи на турнірі в Токіо (призовий фонд 1,297 млн доларів).




Чемпіон світу з вільної боротьби Ібрагім Алдатов визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом вересня.



После удачного выступления сборной Украины по баскетболу на Чемпионате Европы в Словении команда вернулась домой, а спортсмены — к обычной жизни. В то же время мы пообщались с тем, кто приложил немало усилия для успеха сборной на чемпионате




Черговими втратами очок "Шахтарем" і "Динамо" ознаменувався 11-й тур української Прем'єр-ліги.