Чт, 2024-04-25, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 96 97 98 99 100 ... 142 143 »



После матча отбора чемпионата мира против Англии игра полузащитника сборной Украины получила очень хорошую прессу.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Донецький "Шахтар" домовився з бразильським півзахисником команди Тайсоном про те, що той прийме українське громадянство.



У Києві на НСК "Олімпійський" у вівторок, 10 вересня, з нічийнім результатом відбувся матч Україна - Англія. Рахунку так і не було відкрито, попри три хвилини додаткового часу.




Первый вице-президент ФФУ Анатолий Попов рассказал о финансовом стимулировании игроков сборной Украины в матче с Англией.


Національна збірна України сьогодні, 10 вересня, зіграє з командою Англії матч відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014. Гра відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21.45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".


Національна збірна України вперше в історії пробилася до другого раунду чемпіонату Європи з баскетболу. На турнірі в Словенії в першому груповому раунді підопічні Майка Фрателло обіграли команди Бельгії, Ізраїлю, Німеччини та Великобританії.


Покидая раздевалку «Арены-Львов» поздним вечером в пятницу, футболисты нашей сборной не думали о рекордной победе, одержанной над главным поставщиком очков в отборочной группе.



Празднуя пятничную победы над немцами, наши ребята радовались в раздевалке, крича во время импровизированного танца "Хто не скаче, той москаль!"



Сегодня началось голосование за лучших легкоатлетов года в Европе.



Главный тренер сборной Украины Михаил Фоменко прокомментировал разгромную победу над командой Сан-Марино (0:9) в матче отборочного раунда чемпионата мира-2014.


Сайт швейцарского ФК "Тун", соперника киевского "Динамо" в групповом раунде Лиги Европы сообщил, что всех своих соперников по евротурниру этот клуб примет на своем домашнем стадионе "Арена Тун" , вмещающим 10,000 зрителей.



Сьогодні збірна України у Львові проведе поєдинок кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2014. Суперником команди Михайла Фоменка стане збірна Сан-Марино.


Збірна України з перемоги розпочала свої виступи на чемпіонаті Європи з баскетболу, який стартував учора в Словенії. У своєму першому поєдинку на турнірі підопічні Майкла Фрателло в кінцівці матчу вирвали перемогу в збірної Бельгії.




Всемирная боксерская ассоциация (WBA) назначила рефери на поединок украинца Владимира Кличко с россиянином Александром Поветкиным.



В среду, 4 сентября в Доме футбола ФФУ состоялась жеребьевка 1/16 финала Кубка Украины, матчи которого состоятся 25 сентября.