Пт, 2024-03-29, 17:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
"Спортсмени" знову намагались потрапити на подвір’я вчительки Москаленко
Інші останні Кримінальні новини

На подвір'я будинку вчительки Ніни Москаленко на Печерську знову намагались потрапити невідомі чоловіки. Про це повідомив активіст "Свободи" Олександр Уліковський, передає "Українська Правда".

За його словами, це близько десяти "спортсменів", які кажуть, що є власниками частини будинку вчительки. Чоловіки озброїлись палицями і кинулись до паркану обійстя. Вони також кидались камінням.

"Вони ломилися, поламали паркан, кидались камінням", - розповів Уліковський, який зараз знаходиться біля будинку.

За його словами, постраждали кілька захисників вчительки, серед них син Москаленко і журналіст "Дорожнього контролю" Андрій Дзиндзя. До будинку приїхала "швидка".

Також на місце прибула міліція. Вони збирають пояснення у учасників конфлікту.

Згадані чоловіки намагалися потрапити на подвір'я вчительки вже 5-й день поспіль.

За словами Москаленко, у п’ятницю вони приходили з підробленими документами, за якими її будинок фігурує вже під іншою адресою. Журналістам документів чоловіки не показали. Називатися ці люди також не схотіли.

Москаленко вже майже рік воює за власну землю в престижному районі столиці, поруч із Ботанічним садом. Ділянку оцінюють у 3 мільйони доларів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: спортсмени, подвір’я вчительки Москаленко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]