Сб, 2024-04-20, 16:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:50
Спостерігачів СММ ОБСЄ бойовики на 30 хвилин затримали та обшукали їхні машини
Інші останні Кримінальні новини

Бойовики затримали спостерігачів СММ ОБСЄ і обшукали їхній автомобіль. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив речник місії ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків.

"Це є порушенням Віденської конвенції, тому що вони не мають права робити обшук нашої машини. Ми про це будемо більш детально звітувати завтра в нашому щоденному звіті", - повідомив він.

На відео, яке з'явилось в інтернеті, видно, як спостерігачі Організації з безпеки і співробітництва в Європі змушені виправдовуватися і пояснювати озброєним терористам, куди і з якою метою вони рухаються.

За словами Боцюрківа, бойовики затримали місію на 30 хвилин, це було по дорозі з Краматорська у Донецьк.

Представник СММ також повідомив, що спостерігачам досить небезпечно знаходитися на українсько-російському кордоні, де дислокуються бойовики. Разом з тим, спостерігачі намагаються спостерігати за цією ділянкою.

Боцюрків також зазначив, що спостерігачі продовжують фіксувати важку техніку в зоні АТО. Зокрема у районі Маріуполя безпілотник зафіксував досить багато важкого озброєння, у районі Безіменного.

Раніше в Генштабі заявили, що бойовики готують провокацію з обстрілом місії ОБСЄ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 898 | Додав: adminA | Теги: 30 хвилин затримали, бойовики, СММ ОБСЄ, обшукали їхні машини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]