Пт, 2024-03-29, 14:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:25
Справа Тимошенко з'явилася на порядку денному Комітету міністрів РЄ з розгляду виконання рішень ЄСПЛ
Інші останні Новини Європейського Союзу
В оновленому порядку денному засідання Комітету міністрів Ради Європи, у рамках якої 24-26 вересня буде розглянуто питання виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, з'явилася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко, передає "Інтерфакс-Україна".

Так, в оприлюдненому порядку денному засідання справа Тимошенко з'явилася на четвертій позиції, після заявлених раніше справ.

"Тимошенко (остаточне рішення ухвалено 30.07.2013). Порушення прав заявника на свободу та безпеку й обмеження цих прав у цілях інших, ніж ті, які допускає Конвенція про права людини", - зазначено в анонсі.

Як повідомлялося раніше, стосовно України Комітет міністрів має намір розглянути також справу Олександра Волкова, справу Світлани Науменко та справу Олексія Веренцова.

Так, у випадку з Волковим Україна мала відновити його на посаді судді Верховного суду. Остаточне рішення у цій справі набуло чинності 27 травня цього року.

Справа Науменко стосувалася надміру тривалого судового розгляду й відсутності ефективних засобів правового захисту, а справа Веренцова - адміністративної заборони на проведення мирної демонстрації.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 928 | Додав: adminA | Теги: виконання рішень ЄСПЛ, справа Тимошенко, порядку денному Комітету міністрів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]