Пт, 2024-04-19, 21:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:02
Справу Індила апеляційний суд відправив на третє дорозслідування
Інші останні Кримінальні новини

Служителі Феміди вирішили ще раз переглянути документи і вислухати свідків загадкової смерті київського студента в райвідділку міліції.

Вчора Київський міський апеляційний суд, вислухавши скарги адвоката матері загиблого в райвідділку міліції хлопця, відправив справу на судове дорозслідування.

Сьогодні розпочався апеляційний процес у справі загиблого два роки тому в Шевченківському РУВС столиці студента Ігоря Індила, пише "Сегодня".

"Суд вирішив провести часткове судове слідство (третє з початку процесу - ред.)", - розповів адвокат сім'ї Індила Олександр Заруцький.

"Ще раз допитають Сергія Приходька і Сергія Коваленка (дільничного, що доставив Індило в РУВС, і чергового райуправління). Засідання призначено на 12 квітня, думаю, в цей день буде і рішення", розповів адвокат.

Нагадаємо, в травні 2010 року в Шевченківському райвідділі міліції загинув 20-річний студент Ігор Індило, якого дільничний затримав у гуртожитку. Вже на ранок міліціонери зв'язалися з його батьками і попросили забрати тіло хлопця.

За версією міліції, Ігор вбив себе сам, впавши кілька разів "з висоти власного зросту на підлогу, вдарився головою, після чого захлинувся блювотними масами", бо був надто п'яний.

Процес тривав два роки, і 5 січня 2012 Деснянський райсуд засудив дільничного Сергія Приходька до 5 років позбавлення волі умовно (з відтермінуваннямна два роки), а Сергія Коваленка, який в ту ніч чергував у райвідділку, амністували.

Батьки загиблого хлопця подали апеляцію, вимагаючи більш суворого покарання для міліціонерів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: третє дорозслідування, апеляційний суд, справу Індила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]