Сб, 2024-04-20, 14:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:14
Сріблястий Rolls-Royce, на якому їздив Фредді Мерк'юрі, придбав Андрій Данилко
Інші останні Культурні новини
Андрій Данилко, більш відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, зовсім нещодавно здійснив одну цікаву покупку. На аукціоні Coys of Kensington, артист в Бірмінгемі купив Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі , повідомляє DELFI.ua.

Новина про покупку заповітного автомобіля не така вже й дивовижна, оскільки лідер проекту "Вєрка Сердючка" давно відомий своїм трепетним ставленням до легенди року. Наприклад, у колекції є кілька автографів Фредді Мерк'юрі.

Власне, похвалитися придбанням вирішив продюсер артиста Юрій Нікітін, у Facebook. Відомо також, що модель The Rolls-Royce Silver Shadow Silver Shadow, 1974 року випуску, була виставлена ​​на торги за стартовою ціною 9 тисяч фунтів. На цій машині Фреді Мерк'юрі їздив аж до своєї смерті.

Крім усього цього, раніше Андрій Данилко прицінювався до квартири Фредді Мерк'юрі, в якій лідер легендарної групи Queen жив з початку 80-х. Після смерті музиканта апартаменти були викуплені і залишалися в приватній власності до 2010 року. Ось уже два роки апартаменти в Нью-Йорку з видом на Манхеттен, які оцінюють у 4 млн доларів, шукають свого чергового власника.

Зазначимо, що артиста вже не вперше помічають у захопленні оригінальними моделями авто. При цьому Данилку вдається прекрасно поєднувати своє хобі з роботою та приватним життям. Так, в одному з кліпів 2008 року Вєрка Сердючка (сценічне амплуа Андрія Данилка) роз'їжджає по місту у раритетній "Чайці" в оточенні черниць. А в перерві між зйомками в Лондоні - здійснює вояж у рожевому кабріолеті до Букінгемського палацу і до Біг Бену.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: Rolls-Royce, Андрій Данилко, Фредді Мерк'юрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]