Пт, 2024-03-29, 17:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:55
Срібло Олімпійського фестивалю в турнірі з дзюдо завоювала українка Хрящевська
Інші останні Спортивні новини

У Тбілісі (Грузія) завершився фінал Європейського юнацького олімпійського фестивалю в турнірі з дзюдо серед дівчат у ваговій категорії до 63 кг, де українка Ірина Хрящевська програла і посіла підсумкове 2-ге місце.

У вирішальному поєдинку українка зустрічалася з Йованою Обрадович із Сербії, яка вважалася фавориткою змагань, повідомляє офіційний сайт змагань, передає УНІАН.

Обрадович володіла ініціативою протягом поєдинку, заробила 1 бал, а потім провела прийом "іппон", забезпечивши собі дострокову перемогу. Підсумковий рахунок фіналу – 111:0.

Отже, на рахунку збірної України на даний момент 6 нагород - 2 золоті та 4 срібні медалі.

XIII річний ЄЮОФ-2015 триває з 26 липня по 1 серпня в Тбілісі (Грузія). Престижний спортивний форум зібрав понад 3800 найсильніших юних спортсменів з 50 країн континенту.

Україну на Олімпійському фестивалі представляють 48 спортсменів, які ведуть боротьбу у 5 з 9 видів спорту: легкій атлетиці, дзюдо, плаванні, спортивній гімнастиці та велоспорті.

Як повідомлялося раніше, другу медаль найвищого ґатунку для збірної команди України на XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Тбілісі здобула легкоатлетка Маргарита Лукашенко. Українка перемогла у штовханні ядра.  

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 869 | Додав: adminA | Теги: срібло Олімпійського фестивалю, дзюдо, українка Хрящевська | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]