Сб, 2024-04-20, 00:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:42
Стаховський у неймовірному матчі переміг легендарного Федерера
Інші останні Спортивні новини
Український тенісист Сергій Стаховський став автором головної сенсації турніру Уїмблдону. 26 червня у матчі другого раунду киянин обіграв семиразового чемпіона Уімблдону, 17-тикратного переможця турнірів Великого Шолома швейцарця Роджера Федерера: 6-7 (7) 7-6 (5) 7-5 7-6 (5).

Перемогу українському тенісистові принесли, в першу чергу, подача і гра з льоту. Стаховський при першій можливості йшов до сітки і зумів тримати Федерера під тиском.

У першому сеті удача на тай-брейку була на боці Роджера, але надалі на важливих м'ячах більш зібрано і сильно діяв саме український тенісист.

Стаховський назвав перемогу над Федерером на Уїмблдоні щасливим випадком, однак при цьому визнав, що серйозно підходив до цього матчу. "Я не знаю (як вдалося перемогти), це чари. Я не можу в це повірити", - сказав Стаховський журналістам після матчу.

За словами українського спортсмена, його головним завданням у грі було зберігати концентрацію і максимально "викластися". "Матч був дуже важким, важким, було важко його витримати", - сказав Стаховський після завершення тригодинного поєдинку, при цьому подякувавши уболівальникам і близьким за підтримку. Він також пообіцяв постаратися показати гідну гру і в інших матчах турніру.

Нагадаємо, що Роджер Федерер не програвав на турнірах Великого Шолома раніше чвертьфіналів 36 разів. Українцю вдалося перервати цю рекордну серію. У матчі третього кола суперником Сергія стане Юрген Мельцер з Австрії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: переміг, Стаховський, Федерера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]