Чт, 2024-03-28, 15:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Сталася аварія у передмісті єгипетської столиці на залізниці. Є численні жертви
Інші останні Новини світу
Пасажирський поїзд зійшов з рейок в передмісті єгипетської столиці, після чого загорівся. Як повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на місцеві засоби масової інформації, є численні жертви.

Al Jazeera уточнює, що катастрофа сталася в передмісті під назвою Аль-Бадрашейн.

Подробиць події поки вкрай мало. РИА "Новости" з посиланням на єгипетське інформагентство "Шурук" пише, що загинули щонайменше чотири людини, більше 70 постраждали.

У єгипетській службі безпеки повідомили лише про 15-ти потерпілих, не підтвердивши кількість загиблих.

Поїзд прямував зі столиці Єгипту в Сохаг. Деякі ЗМІ повідомляють про те, що зіткнулися два потяги (один з них не їхав, а стояв на шляхах), один з них зійшов з рейок, спалахнуло кілька вагонів.

Раніше, 4 березня, лобове зіткнення потягів напрямків Пшемишль-Варшава і Варшава-Краків, сталося в районі станції Щекоціни. В результаті аварії загинули 16 осіб, ще 65 постраждали. Серед постраждалих виявилися п'ятеро громадян України.

А ось 11 березня в Росії в 45 км на захід від Біробіджана сталося зіткнення двох товарних потягів. У результаті з рейок зійшов електровоз та 30 вагонів. Постраждав машиніст і помічник машиніста.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 919 | Додав: adminA | Теги: численні жертви, аварія, єгипетської столиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]