Чт, 2024-04-25, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:02
Сталася сутичка майже тисячі бурштинокопачів з поліцією на Рівненщині, без стрілянини не минулося. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

Копачі бурштину на Рівненщині перекрили дорогу групі правоохоронців, яким довелося прориватися фактично з боєм.

Відео сутички опубліковано у п'ятницю, 1 квітня, на каналі МВС на YouTube.

"Майже тисяча осіб у балаклавах і камуфльованому одязі, озброєні дерев’яними битками, камінням, палицями заблокували дорогу поваленими деревами та чинили опір працівникам правоохоронних органів", – йдеться в описі до відео.

На відео зафіксовано, як поліцейські змушені відкрити попереджувальний вогонь. Унаслідок сутичок постраждали десять поліцейських, п'ятеро з яких – працівники спецпідрозділу, а решта – із Сарненського відділу поліції.

Поліцейським таки вдалося домовитися про мирне врегулювання конфлікту і розблокувати шлях.

Нагадаємо, раніше повідомили, що на Рівненщині в сутичках із бурштинокопачами постраждали семеро поліцейських. Додамо, що 14 березня сталася збройна сутичка між жителями двох сіл цієї області, в результаті, за попередніми даними, троє людей зазнали поранень, є також більш як 10 потерпілих. У поліції заявили, що конфлікт пов'язаний з незаконним видобутком бурштину в цьому районі.

16 березня голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков закликав міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова ввести в регіон підрозділи Національної гвардії для боротьби з незаконним видобутком бурштину. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 687 | Додав: adminA | Теги: тисяча бурштинокопачів, поліція, сутичка, стрілянина, рівненщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]