Чт, 2024-03-28, 16:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
Сталися землетруси в Японії, Колумбії та Новій Зеландії
Інші останні Новини світу

Землетрус магнітудою 4,5 стався сьогодні в центральній частині основного японського острова Хонсю неподалік від Токіо. Інформації про жертви і руйнування не надходило, передає РИА "Новости".

За повідомленням національного метеорологічного управління, загрози цунамі не виникло. Епіцентр землетрусу розташований на території префектури Ібаракі, а осередок залягав на глибині 10 кілометрів. Підземні поштовхи відчувалися в дев'яти з 47 префектур Японії, у тому числі в Токіо.

Також землетрус магнітудою 4,7 стався на південному заході Колумбії недалеко від кордону з Еквадором, повідомляє сайт Геологічної служби США.

Епіцентр землетрусу розташований в 60 кілометрах на північ від міста Пасто. Його осередок залягав на глибині 106 кілометрів.

Також в Геологічній службі США повідомили, що землетрус магнітудою 5,3 стався в ніч на суботу в районі міста Крайстчерч в Новій Зеландії. Осередок землетрусу залягав на глибині 10 кілометрів. Епіцентр розташовувався всього в 14 кілометрах на північний схід від міста Крайстчерч.

Даних про жертви і руйнування немає. Повідомлення про загрозу виникнення цунамі не надходило.

Нагадаємо, в лютому 2011 року в результаті землетрусу магнітудою 6,3 в Крайстчерчі загинули більш як 180 осіб, в місті зруйновано цілі квартали. Збиток від землетрусу оцінювався в кілька мільярдів доларів.

На початку березня влада Нової Зеландії заявила, що повне відновлення Крайстчерча займе не менш як 15 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1127 | Додав: adminA | Теги: землетрус | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]