Пт, 2024-03-29, 17:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:18
Стало гірше Юрієві Луценку. Його тіло покрилося плямами
Інші останні Політичні новини
Стан здоров'я Юрія Луценка значно погіршився, заявила його дружина Ірина, яка відвідала 6 листопада його в Менській виправній колонії, повідомили в прес-службі "Народної Самооборони".

"Після мого останнього візиту у колонію у неділю, 4 листопада, Юра мені не дзвонив. Саме цей факт і стривожив мене. Тому я змушена була терміново виїхати в колонію на вечір вівторка, аби пересвідчитись, що із чоловіком все гаразд", - повідомила Ірина Луценко.

За її словами, керівництво колонії не очікувало її приїзду. "Мені повідомили, що Луценко відмовився від права скористатися телефоном у понеділок та вівторок через погане самопочуття. Йому прописали ліжковий режим, два дні він знаходиться виключно на знеболювальних препаратах та відмовляється від їжі", - наголосила вона.

"Юрі було важко дійти до кімнати побачень. Все його тіло вкрите червоними плямами, його турбують постійні запаморочення та нудота", - зазначила Ірина Луценко і додала: "Все це – наслідок нелікування тих хвороб, які підтвердили усі медичні комісії від МОЗ. Адже окрім термінового стаціонарного лікування Луценко потребує і дотримання суворої дієти – теплої білкової їжі, яка б сприяла хоча б підтримці організму при наявних хворобах цирозу печінки, портальної гіпертензії та інших. Але на моє прохання дотримуватися Луценку дієти керівництво колонії відмовило мені".

"Омбудсмен має покласти всю відповідальність за здоров’я Юрія Луценка на керівництво Менської виправної колонії №91 та Державної пенітенціарної служби, які ігноруючи усі наявні медичні висновки, не зробили жодного кроку для лікування Луценка ні в межах колонії, ні в стаціонарних медзакладах", - наголосила Ірина Луценко.

За її словами, максимум, що дозволили собі працівники колонії – це ліжковий режим для Луценка.

"Це їхній рецепт для лікування цирозу печінки, гепатиту та інших важких хвороб, що входять до переліку захворювань, які є підставою для звільнення засуджених від подальшого відбування покарання", - заявила дружина екс-міністра.

Раніше окружний адмінсуд Чернігівської області не задовольнив позову адвокатів Юрія Луценка щодо дій адміністрації Менської виправної колонії про порушення вимог надання побачень і конфіденційності.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: Юрієві Луценку, плямами, гірше, тіло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]