Чт, 2024-04-18, 15:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Старшого оперуповноваженого карного розшуку у Сумах затримали за хабар у розмірі 10 тисяч доларів
Інші останні Кримінальні новини

Співробітники слідчого відділу прокуратури Сумської області спільно з регіональним управлінням СБУ 25 липня 2015 затримали за підозрою в корупції старшого оперуповноваженого з особливо важливих справ відділу розкриття злочинів проти особи і умисних вбивств управління карного розшуку УМВС України в Сумській області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

Затриманий підозрюється у вимаганні та отриманні хабара в розмірі 10 тис. дол. За невжиття заходів щодо припинення правопорушення і непритягнення до кримінальної відповідальності.

Зараз готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою).

Нагадаємо, Кабінет міністрів ініціює зміни до Кримінального процесуального та Кримінального кодексів України для посилення відповідальності корупціонерів.

А президент України надіється на підтримку народними депутатами законопроекту про скасування грошової застави для корупціонерів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 762 | Додав: adminA | Теги: Суми, 10 тисяч доларів, хабар, старший оперуповноважений карного р | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]