Вт, 2024-04-16, 16:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
Ставка на незаможних - прості секрети популярності Чавеса. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Попри те, що рівень життя у Венесуелі залишає бажати кращого, а рівень злочинності - один з найвищих у світі, Уґо Чавес і після 14 років правління залишався популярним завдяки соціальним ініціативам, констатує ua.euronews. 

Зокрема, у грудні в Каракасі завершили спорудження канатної дороги, що з'єднує центр з бідним районом Барріос, де живе сто тисяч людей. (Досі дорога з околиці до центру забирала 3 години. Канатною дорогою - 17 хвилин). 

"Президент республіки Уґо Чавес затвердив кошторис проекту в обсязі 360 млн доларів. Це - величезні ресурси, але він довго думав, бо розумів, що це поліпшить життя багатьох місцевих жителів. Тепер кожен пасажир згадуватиме Чавеса", - каже преставник місцевої ради Хосе Кастаньєда.

За Чавеса у Венесуелі з'явилася й мережа державних продуктових магазинів MERCAL - у них пільгові ціни, у півтора-два рази нижчі від ринкових. Лише у Каракасі таких крамниць - понад півтисячі.

Більшість товарів змітають з полиць за лічені хвилини.

"MERCAL - це найкраще, що президент зробив для бідних", - сказала кореспонденту euronews одна з відвідувачок супермаркету.

"Соціальні програми - це секрет успіху Уґо Чавеса, пояснення його надзвичайної популярності серед найменш заможних прошарків населення. Це - політика величезних субсидій завдяки грошам з продажу венесуельської нафти", - передає з Каракаса кореспондент euronews Луїс Кабральйо.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 986 | Додав: adminA | Теги: незаможні, ставка, секрети популярності Чавеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]