Чт, 2024-04-25, 04:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:22
Стався землетрус у 7,5 бала на сході Росії, оголошено загрозу цунамі
Інші останні Новини російської федерації
Землетрус магнітудою 7,5 стався у п'ятницю в Петропавловську-Камчатському, епіцентр магнітудою 8,2 розташовувався в Охотському морі.

Підземні поштовхи відчувалися на Камчатці протягом п'яти хвилин. У будинках мешканців Петропавловська-Камчатського розгойдувалися меблі, багато людей вибігали з будинків на вулицю. У школах вчителі виводили дітей на вулицю. Загрозу цунамі було оголошено біля берегів Сахаліну та Курил, повідомляє РІА "Новости".

Постраждалих і руйнувань унаслідок сильного землетрусу поблизу Камчатки немає, повідомив представник ГУ МНС Росії в Камчатському краю.

Проте біля берегів Сахаліну і на Курильських островах було оголошено загрозу цунамі, мешканців закликали залишити небезпечні райони і піднятися на височину, повідомило ГУ МНС в області.

"Внаслідок потужного землетрусу на всьому охотоморському узбережжі острова Сахалін і Курильських островах оголошено тривогу цунамі. Мешканцям необхідно залишити небезпечні райони, піднятися на височини. Слід перебувати в безпечній зоні до відбою тривоги цунамі", - сказано в повідомленні.

Дещо пізніше загрозу цунамі було знято.

"У Сахалінській області скасована тривога цунамі. О 17.17 (сахалінського часу, 09.17 за Києвом - ред.) було дано відбій тривоги цунамі", - повідомило ГУ МНС в регіоні.

Зазначимо, що торік на Сахаліні теж стався землетрус.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 1022 | Додав: adminA | Теги: 5 бала, сході Росії . землетрус у 7, загроза цунамі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]