Чт, 2024-03-28, 11:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:33
Стихія знищує населений пункт - Рівненщина
Інші останні Новини з регіонів України

Жителі села Переброди, що у Дубровицькому районі, б`ють на сполох - як пережити чергову весну не знають. Адже, там під час паводку вода піднімається більш на три метри, затоплюючи все на своєму шляху.

Через населений пункт протікає річка Льва. Під час повені вода піднімається на 2-3 метри вгору. Відтак, річка затоплює не лише подвір’я, а й домівки.

Жителі села Переброди кажуть: весна - для них найстрашніша пора року. Самотужки люди насипають пісок, щебінь, аби річка Льва не розливалася.Втім, цього не достатньо.

Проблема з підтопленнями в селі Переброди тягнеться вже не один рік. Обласні чиновники не раз обіцяли вирішити це питання. Втім, досі не розроблено проектно-кошторисну документацію на зведення дамби.

Відтак, місцевим жителям нічим не можуть допомогти. Наразі, голова Рівненської облради Михайло Кириллов порадив місцевій владі знайти оптимальний вихід із ситуації, підрахувати скільки коштів потрібно на зведення дамби. Тоді ж вже і обласні чиновники будуть шукати кошти, аби врятувати село від води.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 868 | Додав: adminA | Теги: стихія знищує населений пункт, рівненщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]