Ср, 2024-04-24, 14:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:53
"Стоматологічні туристи" з Європи ринули до Угорщини
Інші останні Новини Європейського Союзу

Кількість туристів, що вирушають на курорти Угорщини з метою лікування зубів, за останні два роки збільшилася на третину.

Щорічно до Угорщини з метою лікування зубів приїжджає більше ніж 100 тисяч туристів, при цьому багато угорських стоматологічних клінік орієнтовані на лікування туристів зі Східної Європи і мають російськомовний персонал.

На думку туроператорів, не дивлячись на витрати на авіаквитки і проживання, стоматологічний туризм вигідний завдяки не тільки нижчій вартості процедур, але і можливості подивитися країну.

Після приїзду в клініку турист проходить обстеження, після чого лікар призначає необхідні процедури, а також називає загальну вартість лікування. В середньому російські туристи, що вирушають до Угорщини для лікування зубів, проводять на курортах 8-10 днів. Вартість лікування починається від півтора тисяч євро; гарантія - від двох до семи років. Більшість спеціалізованих клінік також надають пільгове проживання.

Стоматологічний туризм в Угорщині почав розвиватися в 1980-і роки, коли з метою лікування зубів в клініки, розташовані на заході країни, почали приїжджати туристи з сусідніх країн, переважно Австрії і Німеччини. Через десять років цим напрямом зацікавилися гості з Швейцарії, США, Італії, Англії, Ірландії, Норвегії і Швеції. А перші "зубні" туристи з Росії почали приїжджати сюди в 2005 році.

Стоматологія - основний напрям медичного туризму в Угорщині, що займає біля третини ринку. Далі йде пластична хірургія (10%) і природна медицина (9%). Щорічно країна приймає 16% від загальної кількості стоматологічних туристів в світі, поступаючись по цьому показнику лише Мексиці і Індії. При цьому її частка на цьому ринку в Європі складає 42%.

А ось у Франції винайшли гель, який відновлює зуби без пломб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1240 | Додав: adminA | Теги: курорти Угорщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]