Пт, 2024-03-29, 12:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:44
Страшне ДТП спричинив туман у Німеччині
Інші останні Новини світу

Більше 50 автомобілів зіткнулися через густий туман на швидкісній автотрасі під Мюнстером на заході Німеччині, повідомляє IТАР-ТАСС.

В результаті масового ДТП, яке сталося увечері в п'ятницю, 18 листопада, коли густий туман понизив видимість на дорозі до 100-150 м, вісім чоловік загинули і 37 чоловік отримали травми.

"З вертольота ця ділянка дорогі завдовжки в декілька сотень метрів зовні нагадує звалище старих автомобілів", - сказав представник місцевої поліції.

Багато пострадалих було затиснуто в пом'ятих авто, і їх довелося звільняти з купи металу спеціальними інструментами. Важко поранені доставлені на вертольотах в найближчі клініки.

Нагадаємо, 9 квітня у Німеччині сталася найбільша аварія за всю історію землі Мекленбург-Передня Померанія. Автокатастрофа за участю 80 авто сталася на швидкісній магістралі поблизу німецького Ростока на півночі країни. У ній загинули 10 осіб, ще близько 150 отримали травми. Причиною аварії стала раптова піщана буря на узбережжі Балтійського моря, яка різко знизила видимість на дорозі.

12 березня 2010 року ожеледиця спричинилася до зіткнення 130 автомобілів на трасі на південному заході країни, що зв'язує Люксембург і Мюнхен. Тоді в аварії отримали поранення 25 осіб.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1134 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, дтп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]