Чт, 2024-04-18, 18:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:38
"Стріла" — серіал, який варто подивитися
Інші останні Телевізійні новини

Сучасний світ кінематографа багатий широким вибором різних фільмів і серіалів. Ви можете знайти на ваш смак будь-яке кіно, але відшукати дійсно якісне дуже складно. Однією з добротних стрічок є третій сезон серіалу "Стріла". Якщо ви любитель коміксів, шикарних спецефектів, драми з елементами бойовика, або просто шукайте хороший серіал з цікавим сюжетом, зверніть на нього свою увагу.

Фільм же "Стріла" знятий за мотивами коміксів компанії DC. Вона нам вже давно відома чудовими історіями про таких супергероїв, як Бетмен, Супермен, Зелений Ліхтар і інші. Так що в якості сюжету можна не сумніватися, він однозначно захопить вас з перших серій. Зверніть увагу на величезну кількість фанатів, завойованих двома першими сезонами. Якщо сумніваєтеся, чи варто дивитися серіал Стріла 3 сезон онлайн, просто подивіться першу серію, і ви не зможете відірватися.

Головний герой - плейбой-мільярдер Оллівер Куїн, він же Стріла, в народі також відомий, як лінчуватель або Капюшон. Після корабельної аварії він провів п'ять років на острові. Це допомогло йому провести переосмислення свого життя. Він зумів повернутися додому, де на нього чекали люблячі рідні та близькі. Після повернення до рідного міста він вирішив боротися зі злочинністю на прохання свого батька. У нього немає суперздатностей, його зброя - це лук і стріли. Також він є вмілим бійцем, який знає бойові мистецтва.

Лорел Лейс - колишня дівчина Оллівера. Працює адвокатом, допомагає Стрілі. У першому сезоні вона була дівчиною його найкращого друга, але глядачеві з перших серій стане зрозуміло, що між Оллівером і Лорел збереглися почуття.

Її батько (поліцейський Квентін Ленс) спочатку був проти діяльності Стріли, вважав його таким же злочинцем, як і інших. Згодом поміняв своє рішення і став допомагати, і підтримувати його.

Томмі Мерлін - кращий друг нашого героя. Він третій кут в їхньому любовному трикутнику з Лорел. Переживає величезну гаму емоцій: від почуття провини перед одним до ревнощів до коханої дівчини. Він знає таємницю головного героя, але приховує її. Його батько - один з головних лиходіїв серіалу.

Серіал "Стріла" дивитися можна на багатьох інтернет-порталах. Ви не пошкодуєте витраченого часу. У фільмі ви зустрінете ще безліч персонажів, які зможуть зацікавити вас. Наприклад, мати Оллівера Мойра. Смілива жінка, готова на все заради благополуччя своїх дітей. Вона бере участь у злочинній організації, проти якої бореться її син.

Актори з дивовижною точністю передали всі почуття і емоції, пережиті персонажами. Цей серіал захопить вас з самого початку. Ви не помітите, як стали відданим його фанатом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1961 | Додав: admin | Теги: кіно, серіал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]