Пт, 2024-03-29, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:05
Стрільця з Аврори Джеймса Холмса визнали неосудним
Інші останні Новини світу
Джеймса Холмса, якого звинувачують у масовому вбивстві в кінотеатрі штату Колорадо, визнали неосудним. Про це заявила сторона захисту на суді. Адвокати вказують, що їм знадобиться додатковий час і інформація, щоб повною мірою оцінити стан Холмса, передає ВВС Россия.

Сам підсудний був присутній на слуханнях і, як і минулого разу, видавався приголомшеним.

"Ми не можемо приступити до оцінки природи і глибини психічного розладу Холмса, поки не отримаємо повного медичного висновку, - заявив його адвокат Деніел Кінг, додавши, що прокурори мають у розпорядженні лише звіт поліції, а не фотографії, записи або свідчення експертів.

За словами прокурорів, поліція ще не завершила опитувати усіх свідків.

Представники ЗМІ на процесі знову звернулися до судді Вільяма Сільвестра з проханням оприлюднити документи, що стосуються цієї справи.

Проте і прокурори, і сторона захисту опираються цьому. Відповідно до розпорядження суду Колорадський університет у Денвері не має права розголошувати інформацію про Джеймса Холмса, який працював там над докторською дисертацією.

Судова інформація також не підлягає розголошуванню, оскільки прокурори стверджують, що це може завадити слідству, а адвокати побоюються, що просочування інформації завадить справедливому суду.

Нині мало що відомо про те, як обвинувачений планував напад і як він мінував своє житло.

Нагадаємо, 20 липня показ фільму в місті Аврора американського штату Колорадо закінчився трагедією. 24-річний аспірант-нейробіолог Джеймс Холмс увійшов у зал кінотеатру Century 16 Movie, розпилив там сльозогінний газ, а потім відкрив вогонь по глядачах. Внаслідок стрілянини загинули 12 людей. Ще 58 відвідувачів кінотеатру отримали поранення, 11 з них перебувають у критичному стані. Мотиви дій зловмисника з'ясовуються. За даними ЗМІ, молодий чоловік був у чорному одязі і з рудим волоссям (пізніше він назвався поліції Джокером). Холмсу загрожує смертний вирок.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: Стрільця, неосудним, Джеймса Холмса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]