Пт, 2024-04-19, 21:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:35
Стрілець з "Каравану" міг вбивати ще з 2005 року
Інші останні Кримінальні новини
Убивцю з "Каравану", який 26 вересня серед білого дня розстріляв трьох охоронців супермаркету і ще одного тяжко поранив, шукає вся Україна. Перевіряють навіть усіх колишніх і нинішніх силовиків та правоохоронців, повідомляє "Сегодня".

Завтра, 2 вересня, всі начальники УВС країни будуть звітувати перед міністром про те, що зроблено, аби піймати стрільця.

Як розповіло джерело в правоохоронних органах, міліція проводить безпрецедентну в Україні операцію: перевіряються підвали, горища, гуртожитки, ліс. Крім того, були вилучені відеозаписи з різних джерел за останні два тижні, їх зараз переглядає спеціальна група оперів - раптом вбивця десь засвітиться.

Насторожує його вміння поводитися зі зброєю. А тому особливо ретельно перевіряються силовики, зокрема колишні і нинішні міліціонери, МВС також звернувся до СБУ з проханням перевірити всіх звільнених.

Пістолет у стрільця, найпевніше, саморобка, перероблений, можливо, з газового. Слідство наразі вважає, що працював убивця-одинак, оскільки його пальці "не вистрілили", тобто в картотеці криміналу таких відбитків немає. І ніхто зі стукачів нічого не може сказати.

Його психологічний портрет: серійник, дуже запальний, неврівноважений, можливі проблеми із психікою, тому стріляє не замислюючись - досить косо на нього поглянути.

Все ж таки одна з основних версій - що це маніяк, який, починаючи з 2005 року, скоїв у Києві (переважно в Оболонському районі) багато вбивств. Останнє з гучних - подвійний розстріл у червні цього року в Оболонському лісі даїшника з дівчиною.

Схоже подвійне вбивство було й кілька років тому - жертвами виявилися двоє "чорних археологів". Усі ці вбивства - із застосуванням саморобних куль. Але поки що експерти не можуть дати однозначної оцінки, чи це ті ж кулі, що і в "Каравані", чи ні.

Як повідомлялося, 26 вересня у торговельно-розважальному центрі "Караван" на Оболоні покупець розстріляв чотирьох охоронців. Убивці вдалося втекти. Охоронцю, що вижив, зробили операцію.

Пізніше стала відома хронологія подій небувалої пригоди.

Крім того, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив, що міліція вже встановила особу, яка підозрюється в розстрілі охоронців. 27 вересня було оприлюднено відео вбивства охоронців "Каравану".

Народний депутат Геннадій Москаль підозрює, що чоловік, який розстріляв охоронців у супермаркеті "Караван", є працівником правоохоронних органів.

До кінця дня 27 вересня затриманих у справі про розстріл охоронців у гіпермаркеті "Караван" ще не було. Але за два дні на спецлінію міліції зателефонували вісім людей, які сказали, що впізнали вбивцю . Всі версії перевіряються.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 1069 | Додав: adminA | Теги: 2005 року, Стрілець з Каравану | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]