Вт, 2024-04-23, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:34
Стрілянина у Слов'янську. Сепаратисти повідомляють про штурм і власні жертви. ФОТО. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

У четвер вранці 24 квітня у результаті перестрілки в Слов'янську Донецької області загинули двоє людей, ще одну госпіталізовано, повідомляє місцеве інтернет-видання slavgorod.com.ua.

"Сьогодні вранці між Слов'янськом і Святогірськом була виявлена ​​група озброєних людей. З блокпоста туди висунулася мобільна група.

За словами представників місцевої самооборони, з лісосмуги по ній відкрили вогонь. За попередніми даними, в результаті перестрілки двоє чоловіків загинули, є поранені.

Близько 9:30 в лікарню ім. Леніна надійшов чоловік з вогнепальним пораненням. Зараз медики борються за його життя", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що на автодорозі у напрямку від Слов'янська на Слов'яногірськ обстріляли групу самооборони Слов'янська, представники «ополченців» заявляли про одного загиблого.

За інформацією очевидців у соцмережах, у Слов'янську почався штурм міста, телефонний зв'язок відключено, пише Кореспондент. Місцеві жителі кажуть, що, "як у Сталінграді, будинки перетворять на фортеці і будуть відстрілюватися до останнього".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 903 | Додав: adminA | Теги: Слов'янську, власні жертви. ФОТО, штурм, стрілянина. ВІДЕО, сепаратисти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]