Вт, 2024-04-16, 17:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:16
Стверджують, що працюють над новою стратегією підтримки України, у Світовому банку
Інші останні Економічні новини

Політика Світового банку щодо нашої країни не зміниться після зміни регіонального директора, але банк працює над новою стратегією підтримки України у зв'язку з тим, що термін дії поточної стратегії закінчується. Про це повідомив директор Світового банку у справах України, Бєларусі та Молдови Чімяо Фан, який залишає свій пост у рамках планової ротації, передає УНІАН.

Відповідаючи на запитання про зміну політики банку стосовно України після його відходу з посади регіонального директора, Чімяо Фан сказав: "Абсолютно ні. Це важливо для міжнародних інститутів - директор змінюється, а політика - ні".

"У групи Світового банку є стратегія підтримки України, і скоро час дії поточної стратегії закінчується. Ми знаходимося в процесі підготовки нової стратегії", - додав він.

За словами Чімяо Фана, нова стратегія базується на аналізі ключових моментів і перешкод для стабільного економічного зростання, а також на пріоритетних заходах українського уряду і зацікавленості у проведенні реформ.

"Один з аспектів - набутий досвід роботи з попередньої стратегії. Але я хочу вас запевнити, що стратегія і політика Світового банку стосовно України не зміняться зі зміною директора", - зазначив він.

Раніше повідомлялось, що допомога ключових кредиторів України - Міжнародного валютного фонду і Світового банку дозволили українському уряду і Національному банку відновити макроекономічну стабільність в умовах анексії Криму і війни на сході країні. Про це заявила голова Нацбанку України Валерія Гонтарева.      

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: нова стратегія підтримки України, Світовий банк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]