Чт, 2024-03-28, 17:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:25
Стверджують у Мінінфраструктури , що поїзди курсують за графіком та без обмежень швидкості
Інші останні Надзвичайні новини
Попри негоду рух залізничного транспорту не припиняється. На залізничних станціях, вокзалах, платформах та коліях працюють 50 снігоприбиральних комплексів та понад 8600 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міністертсва інфраструктури.

Цілодобово у заходах з прибирання снігу снігоборотьби задіяно усі наявні снігоочисні та снігоприбиральні машини на залізничному транспорті, вивезено тисячі кубічних метрів снігових мас.

В умовах негоди на залізничних вузлових станціях, вокзалах, платформах та коліях ведуться роботи всіма підрозділами залізниці - колійниками, енергетиками, зв'язківцями тощо. Зокрема, працюють 50 снігоприбиральних комплексів та більше ніж 8600 осіб.

Затримки у відправленні та прибутті поїздів пов'язані з негодою та обмеженням швидкості руху. Але завдяки посиленій та злагодженій роботі залізничників рух залізничного транспорту не припиняється.

Дорожні організації у цілодобовому режимі працюють над покращенням стану проїзду автошляхами України: проводяться роботи з очистки доріг від снігу та посипка їх протиожеледними матеріалами, повідомляють у міністерстві.

Вчора через негоду поїзди приходили із запізненням.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: графік, Мінінфраструктура, поїзди, без обмежень швидкості | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]