Пт, 2024-04-19, 00:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:55
Створення Національного агентства із закупівлі ліків ініціює Яценюк
Інші останні Медичні новини

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до міністра охорони здоров`я Олександра Квіташвілі внести на наступне засідання уряду питання про створення незалежного Національного агентства із закупівлі лікарських засобів і медичних препаратів. Як передає УНІАН, про це він заявив сьогодні, 28 жовтня, на засіданні уряду.

"Я думаю, що прийшов час, щоби з-під Міністерства охорони здоров`я вивести взагалі функцію закупівлі лікарських засобів... Тому я прошу (міністра) на наступне засідання уряду винести рішення про створення незалежного Національного агентства із закупівлі лікарських засобів і медичних препаратів", - сказав Яценюк.

За його словами, "і зразу попустить деякі політичні сили в питанні боротьби за крісла, в тому числі і крісло міністра охорони здоров`я".

Нагадаємо, раніше Квіташвілі висловив думку, що Україна вже наступного року зможе купувати через міжнародні організації 100% медичних препаратів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: закупівля ліків, Яценюк, створення Національного агентства | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]