Вт, 2024-04-16, 20:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:15
Створили профспілку українських працівників у Польщі
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

У Польщі створили профспілку українських працівників. Об’єднання діє в рамках Загальнопольського порозуміння профспілок (OPZZ), повідомляє Польське радіо.

Пйотр Островський з Міжнародного відділу OPZZ заявив Польському пресовому агентству (PAP), що профспілка запустила спеціальний портал для працівників з України.

"Там є основна інформація про те, що таке професійна спілка, в чому полягає її роль та з ким можна зв`язатися у разі необхідності. В майбутньому плануємо розмістити інформацію, наприклад, Державного управління праці для того, щоб працівники з України могли там знайти також іншу потрібну інформацію", - зазначив Островський.

Він підкреслив, що профспілка для українських працівників знаходиться на організаційному етапі. Поки що відкрито банківський рахунок та портал, невдовзі у Польщі буде проведена інформаційна кампанія.

Островський зазначив, що головним завданням профспілки є захист українських працівників від зловживань польських роботодавців.

За оцінками OPZZ, у Польщі працює близько 700 тис. українців.  

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 727 | Додав: adminA | Теги: Польща, профспілка українських працівників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]