Пт, 2024-03-29, 12:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Субсидії на оплату "комуналки" оформили майже 1,5 млн сімей
Інші останні Економічні новини

Субсидії на оплату житлово-комунальних послуг оформили понад 1 млн 450 тис. сімей. Про це у вівторок, 5 травня, на селекторній нараді заявив міністр праці і соціальної політики Павло Розенко, повідомляє НБН.

"У минулому році у нас отримало субсидій станом на 1 квітня приблизно 1 млн 100 сімей, в цьому році це склало більш ніж 1 млн 450 тис. сімей. Це тільки за рахунок того, що люди почали цікавитися, що люди були проінформовані", – сказав пан Розенко.

З 1 травня був спрощений порядок надання субсидій на оплату послуг ЖКГ.

Раніше повідомлялось, що Міністерство соціальної політики має намір публікувати імена громадян, які отримують житлові субсидії.

Одна сім'я отримуватиме близько 8 тисяч гривень на рік в якості субсидій, повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "Уряд, за словами Яценюка, очікує, що субсидії отримуватимуть 3 млн домогосподарств - тобто від 12 до 15 млн громадян: "На одну сім'ю це 8000 гривень протягом року", - повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: 5 млн сімей, оплату комуналки, оформили, субсидії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]