Пт, 2024-03-29, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:03
Суд в Одесі заарештував підозрюваного у "справі 2 травня"
Інші останні Новини з регіонів України

  В Одесі суд заарештував підозрюваного у "справі 2 травня", який три роки переховувався від слідства.

Суд відмовився призначати підозрюваному заставу у зв'язку з тяжкістю злочину.

У четвер 9 березня правоохоронці затримали підозрюваного у масових заворушеннях 2 травня 2014 року в Одесі, який переховувався від органів слідства понад три роки. Про це повідомила прокуратура Одеської області.

10 березня Приморський районний суд Одеси обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Крім того, суд погодився з доводами прокурора про неможливість визначення застави у зв’язку з тяжкістю злочину, який призвів до загибелі людей.

Як повідомлялося, під час масових заворушень в Одесі 2 травня 2014 року загинули 48 осіб і більше двохсот отримали поранення.

Першими жертвами сепаратистськи налаштованих бойовиків стали уболівальники одеського "Чорноморця", на яких було вчинено напад в районі Соборної площі.

Слідство встановило, що масові заворушення в Одесі були заздалегідь сплановані й організовані.

Обвинувачення інкримінує 22 підсудним скоєння злочину за ознаками ч. 2 ст. 294 (масові безлади, що призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків) та ч. 2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 673 | Додав: adminA | Теги: арешт, Суд, справа 2 травня, Одеса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]