Вт, 2024-04-23, 19:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:39
Süddeutsche Zeitung: Кожен сам за себе
Інші останні Спортивні новини

Кожна держава-член ЄС буде вирішувати питання про бойкот чемпіонату Європи з футболу в Україні самостійно, повідомляє Süddeutsche Zeitung.

Як пише автор публікації Мартін Вінтер, в ході зустрічі міністрів закордонних справ країн Євросоюзу ухвалено рішення не закликати до бойкоту ЧЄ, частина матчів якого пройде на території України. Подібний "обережний" підхід обстоював насамперед глава польського зовнішньополітичного відомства Радослав Сікорський.

Баварське видання зазначає, що позиція всередині ЄС з питання бойкоту чемпіонату в Україні дуже неоднозначна. Через це дипломати постановили ухвалювати рішення про бойкот на національному рівні.

"При цьому, - продовжує Вінтер, - міністри домовилися підписувати Угоду про асоціацію з Києвом тільки після того, як в Україні відбудуться вибори в жовтні цього року". Як заявив у бесіді з SZ міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн, в ході виборів стане ясно, "чи маємо ми справу з владою, яка поважає європейські цінності".

За словами його шведського колеги Карла Більдта, ЄС чекає від Януковича "відчутних зрушень у справі пані Тимошенко". Януковича, як видно, не вражає рішучість ЄС. За повідомленнями інформагентств, український президент заявив про те, що "якщо хтось не хоче їхати в Україну, це його справа".

Переклад InoPressa

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1260 | Додав: admin | Теги: україна, бойкот чемпіонату Європи з футболу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]