Сб, 2024-04-20, 02:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:43
Суворов - кремлівським вуркам треба задавити свободу України, бо це наочний приклад для Росії
Інші останні Культурні новини

Восени у київському видавництві вийде книга Віктора Суворова (він же Володимир Різун) "Остання Республіка". У процесі її підготовки до друку автор написав післямову, в якій проводить паралелі Останньої Республіки з Росією у зв'язку з військовим вторгненням в Україну.

Не чекаючи виходу книги, видавці презентували читачам післямову, зважаючи на її особливу актуальність, повідомляє Укрінформ.

"Хоч як дивно це звучить, але кремлівські вожді провадять проти України не наступальну, а захисну війну. Вони намагаються виставити свої дії як захист російського населення. Це брехня. Росіян утискають у Таджикистані, в Узбекистані, Туркменістані, Чечні. Кремлівським паханам це байдуже. Вони ведуть війну проти України не заради захисту росіян, а зовсім з іншої причини. Свобода заразна. Народ України повстав проти злодійської шахрайні. А кремлівським махлярам вночі не спиться: коли б ця пожежа і на Росію не перекинулася. Кремлівським вуркам треба задавити свободу України, бо це наочний приклад для народів Росії", - пише Суворов.

Інша його теза - а їх він пропонує не одну - звучить так: "Росія - це напхана золотими злитками вантажівка на крижаному схилі. За кермом – ниций боягуз. Кермові пристрої та гальма роз'їла корупція. Двигун не тягне. Жодним холопам та найманцям за будь-які гроші цю вантажівку на кризі не втримати".

"Росія або загине, розпадеться на шматки, або скине свою злодійську владу за зразком України", - вважає Суворов.

"Терористична війна проти України - це останні спроби відродити імперію, це передсмертні судоми тоталітарної влади, що здихає", - переконаний він.

Раніше українською мовою виходили "Кузькіна мать" та "Її ім'я було Татьяна" Суворова. Остання вийшла раніше за російськомовну версію.

Нагадаємо, відомий російський письменник Борис Акунін (справжнє ім'я Григорій Чхартішвілі) жорстко розкритикував Кремль за вторгнення в Україну і зробив невтішний прогноз найближчого майбутнього Росії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: приклад, Суворов, кремлівським вуркам, Росії, свободу України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]