Сб, 2024-04-20, 02:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:08
Свідки не хочуть упізнавати вбивць судді Зубкова, бо бояться фанатів "Динамо" - вважають у прокуратурі
Інші останні Кримінальні новини
Прокуратура Києва вважає, що свідки не упізнали Дмитра й Сергія Павличенків, засуджених за вбивство судді Шевченківського районного суду Сергія Зубкова, тому що боялися розправи з боку фанатів футбольного клубу "Динамо", повідомляють Українські новини.

Про це повідомив в ефірі програми "Шустер Life. Адреналін" на телеканалі "Перший національний" слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Києва Геннадій Рибка, який розслідував кримінальну справу проти Павличенків.

"Були свідки, які загалом описували людей, які були на місці скоєння злочину. З тих свідків, з якими проводилося упізнання безпосередньо, Дмитра й Сергія вони не впізнали... Я думаю, вони боялися упізнати безпосередньо вбивць", - сказав він.

Далі слідчий уточнив, що, зокрема, вони могли боятися фанатів "Динамо".

"Боялися ультрас, які могли б розправитися зі свідками", - додала Рибка.

При цьому він зазначив, що переконаність слідства в їхній провині ґрунтувалася на речових доказах, вилучених з місця злочину, підкресливши, що всього було проведено близько 100 експертиз за цими речдоками.

Водночас адвокат сім'ї Павличенків Тетяна Шевченко вважає версію про острах свідків розправи непереконливою.

"Їм уже нема кого було боятися. Уже всі були затримані. Що таке ультрас, вони тоді не знали й не чули", - підкреслила вона.

На її думку, не може бути, щоб ніхто з 6 очевидців убивства не впізнав людей, які його скоїли.

Нагадаємо, увечері 21 березня 2011 року в Києві в під'їзді свого будинку на вул. Голосіївська був убитий суддя Шевченківського районного суду Сергій Зубков. На його тілі виявлено вогнепальні поранення, зокрема в голову, та три ножових поранення.

Характерно, ще в березні 2011 року міліція заявляла про розкриття вбивства судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова.

Правоохоронцями було затримано Сергія і Дмитра Павличенко. Повідомлялося, що 48-річний Дмитро Павличенко є автором гнівного інтернет-звернення до судді, в якому писав, що суддя Зубков нібито незаконно виселив його з сім'єю з квартири, яка перебувала в історичному будинку, вирішивши суперечку на користь комерційної структури.

Після цього стало відомо, що жоден з п'яти свідків не впізнав вбивць у Дмитрові та Сергієві Павличенках.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 975 | Додав: adminA | Теги: прокуратурі, фанатів Динамо, судді Зубкова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]