Чт, 2024-04-25, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Свій другий бій на професійному рингу боксер Усик виграв. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
У ТРЦ "Термінал" (Бровари) завершився заключний у цьому році боксерський турнір K2 Promotions, в центральному бою якого Олімпійський чемпіон Олександр Усик переміг Епіфаніо Мендосу з Колумбії.

Як повідомляє кореспондент УНИАН, це була друга перемога у двох боях Усика, проведених на професійному рингу.

Бій почався урочисто і оригінально одночасно. Хор на рингу виконав гімн України в оригінальній джазовій обробці.

Сам бій спочатку проходив в приблизно рівній боротьбі. У першому раунді обидва суперники так і не змогли завдати один одному серйозних ударів. Однак, вже за 38 секунд до закінчення другого раунду Мендоса вперше побував у нокдауні. У третьому раунді Усик продовжив атакувати і за 25 секунд до кінця раунду ще раз послав опонента в нокдаун. Після цього Усик почав добивати суперника, але зробити це йому завадив гонг на перерву.

Останнім у цьому бою став четвертий раунд, в якому українець хоч і мав повну перевагу, але послати суперника в нокдаун не зміг. Втрутилися секунданти колумбийца, які зажадали у рефері в рингу зупинити бій.

Таким чином, Усик провів другий бій у професійній кар'єрі і вдруге виграв достроково.

Нагадаємо, у вересні олімпійський чемпіон Лондона-2012, чемпіон світу-2011 та Європи-2008 Олександр Усик прийняв рішення перейти у професійний бокс, підписавши контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1050 | Додав: adminA | Теги: професійному рингу, боксер Усик .ВІДЕО, другий бій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]