Чт, 2024-04-25, 23:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:17
Свиней змушує стрибати з вишки у воду китайський фермер
Інші останні Новини світу
Китайський фермер Хуань Дьомін із південної китайської провінції Хунань навчив своїх свиней стрибати з вишки - таким способом він вирішив поліпшити фізичний стан тварин і, як наслідок, краще заробляти на продажі свинини.

На думку Хуаня, такі фізичні вправи, як плавання, покращують імунітет свиней і підвищують якість їх м'яса.

Китайський фермер побудував дерев'яну платформу триметрової висоти біля ставка поруч зі своїм свинарником в окрузі Нінся так, щоб його хрюшки могли пірнати з неї щодня. Не зовсім правильним буде сказати, що свині стрибають самі - фермеру таки доводиться залазити на вишку разом з ними і зіштовхувати їх у воду. А далі вони вже пливуть до берега самостійно, тим самим "збільшуючи" апетит. Після водних процедур він у свинок підвищується, вони більше їдять і швидше ростуть.

Економічні показники виправдовують старання китайця: свинину регулярно плаваючих тварин він збуває за ціною в три рази вище, ніж м'ясо виключно сухопутних свиней. Крім того, вишка його власного виготовлення вже стала місцевою визначною пам'яткою.

Нагадаємо, порося, що живе на тваринницькій фермі на півдні Швеції, закохалося в племінного бика.

Кабанчик дуже старається доглядати за своїм улюбленим биком, щосили прагне привернути до себе його увагу, та невдячний бик не відповідає йому взаємністю.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: китайський фермер, вишки у воду, свиней | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]