Пт, 2024-04-19, 03:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
Світовий тур "Океан Ельзи" розпочав концертом у Маріуполі. Під час шоу неподалік міста бойовики скидали гранати
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Справжній ажіотаж викликав концерт гурту "Океан Ельзи" у Маріуполі, який відбувся ввечері 17 травня у спорткомплексі "Іллічівець". Через те, що шоу було безкоштовне, прихильники музикантів почали займати чергу ще вранці.

Як повідомляють очевидці у соцмережі, концерт затримався через наплив людей та розпочався о 21.45 піснею "Вставай. Мила моя, вставай".

Судячи з реакції у соцмережі, маріупольці залишилися у неабиякому захваті від концерту "океанів".

Крім того, видання "Новини Маріуполя" навело кілька найцікавіших цитат Вакарчука з прес-конференції, яка передувала концерту.

"Не судіть - і не судимі будете. Я не хочу нікому виправляти звивини. Я хочу співати для всіх. Ми віримо в силу мистецтва", - сказав Святослав, відповідаючи на запитання преси.

"Ми робимо все, щоб конфлікт, який був розв'язаний не нами, був завершений", - зауважив він.

Також Вакарчук повідомив, з ким з росіян спілкується.

"Підтримую стосунки із Земфірою, Макаревичем, Гребенщиковим. Багато з ким у Росії. Ми сумуємо за мільйонами наших прихильників у Росії", - зізнався Славко.

Наступного дня на сторінці у Facebook "Океан Ельзи" подякував усім за успішний концерт.

"Дякуємо вам, Маріуполь! Ви - фантастичні! 30 тисяч людей зібралися 17 травня на площі та в залі СК "Іллічівець". Кожному з вас дякуємо за розуміння, терпіння, за енергію десятків тисяч сердець. Це з нами тепер! Безумовна подяка активістам та небайдужим громадянам, які вірять в себе, творять свою історію самі, тим, хто організував та провів флеш-моб запрошення", - зазначили музиканти.

Також гурт окремо подякував особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національної гвардії, СБУ та ЗСУ за збережену безпеку глядачів.

Аброськін: під час концерту "ОЕ" неподалік Маріуполя бойовики скидали гранати

Голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявляє, що під час концерту "Океану Ельзи" в Маріуполі за кілька десятків кілометрів бойовики скидали на сили АТО запалювальні гранати. Про це Аброськін написав у своєму Facebook.

"Війна не припинялась ні на мить під час виступу артистів. За декілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків "ДНР" скидали запалювальні гранати", - додав він.

"Концерт "Океану Ельзи" в Маріуполі, в зоні АТО, це вже історія. Кілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни", - зазначив Аброськін.

"Дякую особовому складу поліції Донеччини, підрозділам Національної гвардії, СБУ та ЗСУ за відмінно виконану роботу. Публічний порядок під час концерту "Океан Ельзи" був забезпечений на всі 100%. Для 30 тисяч глядачів. Ми це зробили", - зазначив він.

"Поліція Донеччини вкотре довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян", - радіє Аброськін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 713 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Шоу, Маріуполь, світовий тур, концерт, гранати, Океан Ельзи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]