Пт, 2024-03-29, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:06
Святошинські робінгуди У Києві трощили гральні автомати. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Антикорупційна ініціатива "Святошинські робінгуди" розгромила гральний салон на вулиці Солом'янській в місті Києві.

Про це Gazeta.ua повідомив координатор "святошинських робінгудів" Микола Єременко. На відео видно, як молодики у масках викидають з приміщення на асфальт гральні автомати і завзято їх трощать молотками.

Свою акцію активісти присвятили миколаївському громадському діячу, керівнику Комітету по боротьбі з оргзлочинністю та корупцією Олексію Косарєву.

"У травні цього року суддя Заводського райсуду Миколаєва Зінаїда Сухарєвіч на замовлення перевертнів у погонах та ігровиків запроторила його на 7 років до в'язниці по сфабрикованій кримінальній справі про здирництво", - зазначив Єременко.
За його словами, єдиним доказом сторони обвинувачення були свідчення, вибиті міліцією шляхом катування свідків. Згодом свідки розповіли про ці катування і відмовилися від своїх показів.

"Потерпілим у справі проти Олексія був власник грального салону, в котрому згодом кавказець зарізав адміністраторку", - додав громадський діяч.

"Святошинські робінгуди" наголосили, що "ігровик" і далі продовжує свій бізнес.

"У жовтні своє слово скаже апеляційний суд. Ми сподіваємося, що злочинний вирок буде скасовано", - підсумували активісти.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 959 | Додав: adminA | Теги: Києві, святошинські робінгуди, трощили гральні автомати. ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]