Чт, 2024-04-18, 05:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:08
"Свобода" знає кращий спосіб. Присяжнюк викурює Януковича з "Межигір'я"
Інші останні Новини України
Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, намагаючись освоїти кошти Европейського банку реконструкції та розвитку, будує на Київщині теплоелектростанцію, що працюватиме на радіаційно забрудненій чорнобильській деревині.

Про це заявив народний депутат України від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко 20 листопада 2013 року, виступаючи з трибуни Верховної Ради, повідомляє прес-служба "Свободи".

Він наголосив: будівництво ТЕС у смт Іванків Київської області загрожує черговим екологічним лихом, а сусідні населені пункти через жадібність можновладців можуть повторити трагічну долю Чорнобиля.

Депутат-націоналіст заявив: "Громада Іванкова не один рік бореться із владою, намагаючись не допустити будівництва. Проте держава в особі київської обласної влади (облради та облдержадміністрації), іванківської районної влади (райради та РДА) та за підтримки Іванківської міжрайонної прокуратури, Інспекції архітектурно-будівельного контролю Київської області категорично "не помічають" порушень цілої низки законів та правил при будівництві даного об'єкта. Постійні звернення громадян Іванкова до відповідних державних органів не дали жодних результатів".

"У такий спосіб Анатолій Присяжнюк намагається викурити з території Київської області не лише українців, а, можливо, і президента Януковича, адже президентські хороми розташовані у Міжгір'ї – у безпосередньому сусідстві з Іванківською ТЕС. Але ми хочемо заспокоїти усіх: не треба в такий спосіб викурювати Януковича з "Межигір'я", бо ми його в инший спосіб викуримо до 2015 року! А територію Київщини чистою маємо зберегти для наступних поколінь!" – заявив Ігор Мірошниченко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: Присяжнюк викурює Януковича з Межиг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]