Чт, 2024-03-28, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:10
Своєму супернику Ломаченко перед боєм запропонував побитися об заклад на 600 тисяч. ВІЛЕО
Інші останні Спортивні новини

  Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі українець Василь Ломаченко (5-1, 3 КО) прибув до США, де 11 червня проведе поєдинок проти чемпіона WBO в першій легкій вазі пуерториканця Романа Мартінеса (29-2-3, 17 KO).

На останній прес-конференції перед боєм українець запропонував своєму супернику окрім чемпіонського поясу побитися ще й об заклад на чималеньку суму - 600 тисяч доларів, передає телеканал "24".

Пуерториканець, вочевидь, не такий упевнений у власних силах, як про це говорить. Адже закладатися відмовився, натомість висунув Ломаченку лише нові погрози.

"Я дещо скажу тобі, Василю. Якщо ти хочеш перемогти у нашому поєдинку, тобі доведеться мене вбити. Утім, для того, щоб зробити це, ти і сам повинен бути готовим померти в рингу", - сказав Мартінес.

Зазначимо, разом з Ломаченком до Нью-Йорка прилетів його друг і кум Олександр Усик. Після відкритого тренування українці разом з членами команди Ломаченка прогулялися по знаменитій площі Таймс-сквер.

Там наші боксери зустріли аніматора в костюмі героя коміксів Спайдермена, але відразу показали йому, хто тут господар. "З кумом трохи пошарпали спайдера", – прокоментував фото в Instagram Ломаченко.

У п'ятницю пройшла традиційна процедура зважування боксерів, а сам поєдинок відбудеться вночі проти 12 червня на малій арені комплексу Madison Square Garden в Нью-Йорку (США). Орієнтовний час початку бою – 4 година ранку.

Нагадаємо також, що 9 липня свій бій-реванш проведе Володимир Кличко, а Усик битиметься за пояс у вересні.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 901 | Додав: adminA | Теги: Ломаченко, суперник, заклад на 600 тисяч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]