Ср, 2024-04-24, 07:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:19
Свого іспанського коханця син судді Верховного суду обікрав та задушив
Інші останні Кримінальні новини
Співробітники карного розшуку столичної міліції розкрили вбивство громадянина Іспанії, розповіли у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Києві.

Інформація про виявлення людини без ознак життя надійшла до міліції від лікарів швидкої медичної допомоги. Тіло знайшли в одній з квартир по вулиці Воровського. Причиною смерті чоловіка стала механічна асфіксія.

46-річний чоловік працював заступником голови одного з товариств з обмеженою відповідальністю, мав подвійне громадянство, але постійно жив у Києві. У ході розслідування слідчі встановили, що вбивство було скоєно на ґрунті особистих взаємин. Саме під час відпрацювання цієї версії правоохоронці затримали 26-річного киянина, який перебував у близьких стосунках із загиблим. Під час допиту чоловік зізнався у скоєному вбивстві, пишуть "Вести".

46-річний іноземець - заступник голови правління великої комерційної структури, а 26-річний підозрюваний - нібито син судді Верховного Суду.

"У них виник конфлікт на ґрунті того, що один з них хотів розійтися, а другий - ні. Тоді в хід пішли погрози, які зрештою переросли в бійку. Тоді ж 26-річний чоловік задушив іноземця", - сказала прес-офіцер столичної міліції Ольга Білик.

"Йдучи, молодий чоловік забрав усі картки вбитого, комп'ютери та гаджети, взяв ключі від машини, і на ній же поїхав", - розповіла Білик.

З банківських карток вбивця зняв понад 10 тис грн. Це підтверджують відеозаписи з камер спостереження різних банківських установ.

Крім того, під час допиту затриманий вказав місце знаходження викраденого ним автомобіля. Вбивцю іспанського бізнесмена заарештували.

Раніше біля залізничного вокзалу Сімферополя мешканець Хмельниччини забив до смерті свого коханця.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 945 | Додав: adminA | Теги: іспанського коханця, задушив, син судді Верховного суду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]