Пт, 2024-03-29, 11:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:02
Свою старість зірки російської естради мріють зустріти в Україні
Інші останні Новини світу
Після 40 життя тільки починається. Та у цьому віці Філіп Кіркоров, Володимир Пресняков та Григорій Лепс вже думають про старість. До них приєднався 29-річний Діма Білан - вони хочуть жити разом.

На березі Чорного моря зірки російського шоу-бізнесу збираються звести будинок, який називають для пристарілих. Та насолоджуватися товариством лише сивих і поважних не хочуть - до нього запрошують усіх зірок.

Оселитися біля Преснякова вже зголосилася двадцятирічна Нюша, а ветеран російського поп-руху Маша Распутіна готова не тільки разом з усіма зустріти старість, а й підтримати цю ідею матеріально.

Філіп Кіркоров є почесний громадянин Ялти. Свого часу він навіть сподівався, що у такому статусі землю під будівництво йому дадуть безкоштовно. Та Пресняков і Распутіна чекати на милість влади не стали. Вони вже пригледіли собі ділянку і навіть підписали попередній контракт.

Де розташована "зіркова ділянка" її майбутні власники приховують. Та вже почали збирати гроші на реконструкцію старої радянської будівлі.

Ремонтні роботи у таємничому будинку планують розпочати наступної весни. Та й коли Кіркоров і компанія справлятимуть входини теж не відомо. Та на них вже чекають їхні зіркові сусіди, які про свою старість попіклувалися заздалегідь - серед власників нерухомості в Ялті значаться вічно молода Софія Ротару та шансоньє Віллі Токарев.

За матеріалами: ТСН

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1529 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]