Пт, 2024-03-29, 02:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:53
Тату у вигляді бюстгальтера зробила жінка, втративши груди
Інші останні Новини світу
Жінка, яка пережила рак грудей і подвійну мастектомію, покрила себе кольоровими татуюваннями, щоб приховати всі сліди хвороби й операції. Опублікована фотографія викликала скандал у соціальній мережі Facebook.

Мешканка Канади Інга Торнелл зробила собі дизайнерське татуювання на тому місці, де колись були її груди. Малюнок, що чимось нагадує по композиції бюстгальтер, закрив усі сліди подвійної мастектомії, яку хірурги провели в ході лікування тяжкого раку грудей. Після того як майстер татуювань Лі Роллер виклав фотографію частини торсу Інги на Facebook, її перепостили на своїх сторінках тисячі користувачів, пише MedikForum.

Лі стверджує, що запозичив фото з книги "Секретна історія жінок і татуювань". Дуже швидко знімок був видалений адміністрацією Facebook за порушення закону про заборону публікації "оголеного тіла". Обурений Лі заново опублікував фотографію і попросив інших користувачів підтримати його "лайками". До сьогодні цей знімок зібрав 145 385 "лайків" та 17 683 коментарі. Його розмістили на своїх сторінках 119 150 користувачів, більшість з яких висловили гнів у зв'язку з вчинком адміністрації соціального сайту.

"Особисто я не люблю татуювання, - пише один з користувачів. - Але мушу сказати, що цей знімок мене нітрохи не ображає. А той, хто говорить зворотне, той пихатий, обмежений, нічого не розуміє, упертий сексист. Це якщо висловитися ввічливо".

Лі Роллеру особливо приємно отримувати повідомлення від інших жінок, які теж змушені були пройти через подвійну мастектомію в рамках лікування раку грудей. Вони запитують про те, де можна зробити подібні татуювання. Адміністрація Facebook запевнила, що фотографія вже не буде видалятися, якщо тільки про це не попросять користувачі.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1652 | Додав: nowyny | Теги: бюстгальтер, тату | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]