Пт, 2024-03-29, 08:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Теле-шоу: Третина безпритульних дівчаток надають секс-послуги за їжу та одяг
Інші останні Телевізійні новини

30% дівчаток, що живуть на вулиці, надають сексуальні послуги за їжу, одяг чи місце для ночівлі. Про це в ефірі соціального ток-НЕшоу з Реною Назаровою "Київський форум" повідомила директор Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка Тетяна Бондар.

"За даними нашого дослідження, проведеного серед дітей, які живуть чи працюють на вулиці, 65% дівчат надають сексуальні комерційні послуги. 30% з них надають їх за їжу чи одяг або за місця, де можна переночувати", – повідомила Бондар.

За інформацією голови постійної комісії Київської міської ради з питань гуманітарної політики Алли Шлапак, 80% дітей вулиць – це хлопчики, тому що дівчата залучені до української та закордонної секс-індустрії.

"Дівчатка не йдуть на вулицю, тому що вони є вигідними для секс-індустрії, яка сьогодні абсолютно не врегульована і не має контролю. Україна сьогодні, за офіційними даними, лідирує у світі в цьому питанні", – зазначила Шлапак.

Зазначимо, що європейські студенти вважають проституцію цілком нормальним способом заробляння грошей. Дослідження, проведене групою берлінських науковців Studienkolleg zu Berlin засвідчило, що чимало європейських студентів, зокрема в Україні, Німеччині та Франції, підробляють проституцією.

Під час дослідження було опитано близько 4 тисяч молодих людей студентського віку. Результати приголомшили науковців – проституція стала повсякденним явищем у житті багатьох юнаків та дівчат.

Зазначимо також, що Україна є однією з найпривабливіших країн для секс-туризму. Цьому сприяють низькі, за європейськими мірками, ціни на сексуальні послуги і доступність місцевих жінок у їхній гонитві за красивим життям.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Телевізійні новини | Переглядів: 1435 | Додав: nowyny | Теги: послуги, Секс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]